Nutrils | Gezond afvallen met afslankingsconsulente & fitcoach »
16730
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16730,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-nutrilse,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Hallo!

Ik ben Ilse, mama van 2 en van jongs af gepassioneerd bezig met sport en voeding.

 

Ik trainde, maar zonder de gewenste resultaten. Ik was het beu. Negen jaar geleden besloot ik dan ook mezelf er volledig in te verdiepen. Mijn ogen gingen open: ik onderzocht het ingewikkelde systeem van ons lichaam, van hoe de juiste voeding op het juiste moment het verschil kan maken. Ik leerde hoe je lichaam echt juist te gaan voeden en anders te gaan bewegen. Cursus na cursus werd het alleen maar duidelijker: ik wilde mijn passie gaan delen en anderen helpen.

 

Vandaag is Nutrils er om je te helpen in jouw zoektocht naar de juiste voeding. Als coach begeleid ik al heel wat mensen, en met resultaat! Daarnaast ben ik ook bezig om samen met mijn kindjes andere ouders en kinderen aan te zetten tot een gezonde levensstijl. Als spring-in-’t-veld neem ik jou graag mee in mijn avontuur, op zoek naar jouw doelen.

Betere sportprestaties

Voldoende bewegen maakt deel uit van een gezonde levensstijl. In je persoonlijke programma maken we dan ook tijd voor sport. Wil je advies over sportvoeding? Wil je maximaal presteren én goed recupereren? Nutrilse doet je in actie schieten!

Gewichtsverlies

Probeer je al jaren gewicht te verliezen, maar lukt het je niet? Ik begeleid je graag om op een gezonde, lekkere manier vaarwel te zeggen aan die overtollige kilo's. Het resultaat? Een gezond en mooi lichaam, met blijvend resultaat.

Stressvermindering

Gezond leven, da's goed eten en voldoende bewegen enerzijds, kwalitatief ontspannen anderzijds. Stress kan een negatieve invloed hebben op hoe je omgaat met eten en bewegen, dus focussen we op de vermindering ervan voor een gezonde levensstijl.

Gezond leren eten

In onze drukke levens is het soms moeilijk om elke dag gezond en vers te koken. Ik geef je graag tips en recepten om vaker pure, lekkere, eenvoudige, zo min mogelijk bewerkte en natuurlijk gezonde gerechten op tafel te toveren.

Gewichtsbehoud

Heb je al een of ander crashdieet gevolgd, maar kwamen de weggesmolten kilo's er nadien terug bij? Bij Nutrilse niets van dat! Samen brengen we verandering in je eetpatroon, waarbij de focus ligt op langdurige resultaten en kilo's die wegblijven.